NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU

Telefon : 02126200688
WEB https://necipfazlksakrekortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ARDIÇLI MAH. 801 SOKAK NO2/4 NECİP FAZIL KISAKÜREK ORTAOKULU ESENYURT / İSTANBUL
VİZYON : Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, Lise sınavında istediği yere girebilen, büyük ölçüde veli memnuniyetini sağlamış, stratejik yönetim anlayışını tüm yönetsel süreçlere yansıtmış, eğitim, yönetim, spor ve sosyal faaliyetlerinde başarısını kabul ettirmiş, tercih ve takdir edilen bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan, bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden ve bunlardan yeni bilgiler üretebilen, İngilizceyi doğru ve etkin bir şekilde kullanabilen, başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, duyarlı ve düşünceli, kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, sosyal sorumluluk bilincine sahip,vatanına, milletine, insanlığa katkı sağlayan bireyler yetiştiren bir eğitim ortamı sunmaktır.
BAŞARILAR : Muay Thai de İstanbul Bölge şampiyonalarında öğrencilerimiz 1 birincilik, 11 üçüncülük kazanmıştır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim(Sabahçı-Öğlenci)
Saatler : 07.50-12.50 / 13.20-19.20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : 1 adet Özel Eğitim Servisimiz mevcuttur. Esmer Turizmden şoförümüz Turan Dinler(Cep Telefon Numarası: 05324501911) ve Hostesimiz Aycen Dinler.
Ulaşım : Ardıçlı Mahallesi ve Esenkent Mahallesi bölgelerine giden İETT (142, 142B, 76D, 146, 147 No´lu araçlar) ve minibüs hatlarını (Metrobüsten 9 Nolu araçlar) kullanarak okula ulaşım sağlanır. Okulumuz Kiptaş Esenyurt Durağı´na (Bulut Durağı) 5 dk yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Yerleşim olarak Esenyurt Meydandan yaklaşık olarak 3-4 km uzaklıktayız.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 4 km uzaklıktayız. İstanbul Milli Eğitim müdürlüğüne ise 33 km uzaklıkta bulunuyoruz.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Muay Thai de İstanbul Bölge şampiyonalarında öğrencilerimiz 1 birincilik, 11 üçüncülük aldık.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Umudum Öğretmenim, Sıfır Atık, Biz Anadoluyuz, Ağaçların Adları İstanbul